Ostatnio dodane

  • Tłuszcze
  • Produkty roślinne
  • Mąka
  • Dodatki technologiczne
  • Mąka pszenna
  • Woda
  • Drożdże
  • Sól
  • Sprzęt
  • Metoda 5 fazowa
  • Zakwas pszenny
  • Zakwas żytni
  • Metoda 3 fazowa
  • Metoda 2 fazowa
  • Chleb pszenny
  • Chleb pszenny na zaczynie

Pieczywo żytnie

  • Żytni razowy na miodzie
  • Żytni razowy
  • Badanie kwasowości

woj.małopolskie

Chleb świąteczny

Czytaj więcej... »

Kukiełka uszewska

Czytaj więcej... »

Blachorze

Czytaj więcej... »

Podpłomyk lelowicki

Podpłomyk lelowicki 

Czytaj więcej... »

Razowiec lipnicki

Razowiec lipnicki

Czytaj więcej... »

Chleb żytni gruszowski

Chleb żytni gruszowski

Czytaj więcej... »

Orawskie zawijańce weselne

Czytaj więcej... »

Placki z blachy

Czytaj więcej... »